V spletni trgovini www.urebrand.si ponudnik omogoča različne načine plačila. Možno je le plačilo v enkratnem znesku.

Plačilo po povzetju

Naročeno blago plačate z gotovino poštnemu uslužbencu ob prevzemu pošiljke. V primeru, da vas v času dostave ni doma, lahko naročene izdelke plačate tudi ob prevzemu v vaši enoti Pošte Slovenije. Če izberete ta način plačila, bo pošiljka odposlana še isti ali naslednji delovni dan (odvisno od ure naročila).

Pri plačilu po povzetju se prištejejo še dodatni stroški in sicer provizija Pošte Slovenije. Ta strošek ni zajet v vrednost naročila in na ta znesek nimamo vpliva saj ga določa Pošta Slovenije.

Plačilo s kreditno ali plačilno kartico

Naročeno blago lahko varno plačate s kreditno oz. plačilno kartico ob oddaji naročila preko spleta. Po izbiri opcije »kreditna kartica« in oddaji naročila boste po elektronski pošti prejeli potrdilo o prejemu naročila, nato pa sledi dobava v dogovorjenem roku. Kupnino za naročeni izdelek plačate tako, da vpišete potrebne podatke o kreditni kartici, katero bomo bremenili za znesek nakupa. V primeru plačila s kreditno kartico, mora biti plačnik (podatki v profilu uporabnika) ista oseba ali organizacija, ki je lastnik plačilne ali kreditne kartice. V primeru plačila s kreditno kartico, po oddaji naročila ni možna sprememba vsebine naročila oziroma končnega zneska naročila, razen v posebnih primerih, ki jih določi ponudnik.

Plačilo po predračunu

V kolikor ste v nakupovalnem postopku izbrali način plačila po predračunu vas prosimo, da plačilo po predračunu poravnate za tem, ko prejmete predračun na vaš e-naslov.

Svoje obveznosti lahko poravnate preko spletne banke kot tudi neposredno na banki ali pošti.

Prosimo, da plačilo po predračunu poravnate v roku 2 delovnih dni od prejema predračuna na vaš e-naslov. Za hitrejšo obdelavo nas lahko po izvršenem plačilu o tem obvestite na naš elektronski naslov tempson.doo@siol.net.

Plačilo z Paypal PayPal je plačilni procesor, ki je najbolj razširjen in najbolj uporabljen za internetno plačevane v vseh razvitih zahodnih državah. Z njim je omogočeno plačevanje 24h na dan.

Dostava

Za dostavo bo poskrbela dostavna služba Pošta Slovenije. Za izdelek v vrednosti do 90 Eur kupcu zaračunamo 5,50 Eur poštnine. Nad 90 Eur je poštnina brezplačna.. V primeri pošiljanja v tujino je poštnina 9,00 Eur (države EU). Za državo Hrvaška je poštnina 9,00 Eur. Ob prejemu dostavljenega blaga boste prejeli tudi originalni račun z vsemi podatki in v skladu s pogoji prodaje, objavljenimi na tej strani in potrjenimi ob oddaji naročila. Prodajalec ni odgovoren za zamude s strani ponudnika poštnih storitev ali za poškodovanje embalaže. Kupec naj prejeto blago pregleda takoj in ob morebitnih poškodbah takoj kontaktira ponudnika poštnih storitev, kjer skupaj z naročnikom sestavijo zapisnik o poškodbi pošiljke.

Osebni prevzem Izdelke, kupljene v spletni trgovini lahko prevzamete tudi osebno na naslovu Urarna Šulin, Delpinova 13, Nova Gorica. Osebni prevzem označite v postopku nakupa . Pri osebnem prevzemu odpadejo vsi stroški pošiljanja.